Pilnīgi apskaužami: šajās horoskopa zīmēs dzimušie NOVEMBRĪ piedzīvos patiesu laimi

Laime ir smalka matērija, tāpēc var aizslīdēt mums garām arī nemanot. Mēģiniet atbildēt uz šiem jautājumiem. Kad jūs pēdējo reizi bijāt laimīgs? Un vai jūs šodien esat laimīgs? Šāds uzdevums mums palīdzēs izprast astroloģisko prognozi novembrim, kurā mēs cenšamies paredzēt laimīgākās horoskopa zīmes beidzamajam rudens mēnesim.

Un, lūk, rudens dienu pelēkums arvien vairāk satrauc, tomēr sirdī slēpjas vēlme izjust laimi neatkarīgi no laika apstākļiem, sezonām un noskaņojuma. Kuras zodiaka zīmes būs laimīgākās novembrī?

Lauva

Spilgtākā un apburošākā zīme, kurai garām nepaies laime, būs Lauva.

Pozitīvās enerģijas uzliesmojumi notiks tik bieži, ka nav jēgas tos uzskaitīt. Pietiks pateikt, ka no 9. novembra lielākajai daļai Lauvu gaidāmi absolūti satriecoši notikumi dzīvē, kas ietekmēs praktiski visus tās aspektus.

Visnozīmīgākās būs dienas, kad jūsu varā būs tie uzdevumi, kas vēl pirms mēneša šķita nepaveicami. Tas būs 14., 18.,

22., 28. novembrī. Šajās dienās debesu un zemes spēki būs tieši atkarīgi no Lauvu Uguns stihijas.

Dvīņi un Jaunavas

Starp veiksminiekiem ir arī lielākā daļa Merkura pārvaldīto planētu. Tās būs Dvīņi un Jaunavas. Turklāt labklājība sāksies viņu dzīvē gandrīz tūlīt pēc 6. novembra. Savukārt visspilgtākie un iedarbīgākie datumi būs tādas dienas kā 11. novembris,
kad Merkurs būs Skorpionā, un attiecīgi ar gudrību atrisinās svarīgus dzīves jautājumus.

Augsts veiksmes potenciāls būs dienas pēc 19. novembra. Bet 22. novembrī daudzi no jums dziedās no laimes vai atgūs veselību.

24. novembra trigons radīs papildu priekšrocības Zivju un Dvīņu mijiedarbībā. Šāda savienība nodrošinās paradoksāli produktīvu biznesa darbību un panākumus politiskajā karjerā.

Spilgtas būs arī aizejošā mēneša pēdējās dienas, piemēram, 29. novembris, reizinot fiziskos spēkus un psihoemocionālo enerģētiku, lai risinātu savu sapņu jautājumus. Tas ir apbrīnojams laiks, lai izveidotu vai atjaunotu attiecības.

Atcerieties, ka laime var būt blakus. Ir svarīgi to laikus pamanīt un ļauties kārdinājumam ielaist to savā dzīvē.

Avots: “Esotericblog”

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Horoskops NOVEMBRIM. Šīs zodiaka zīmes gaida spoža baltā josla dzīvē!

Kā dzīvot harmonijā ar dabas ritmiem NOVEMBRĪ

COMMENTS

Pievienot komentāru